Cookies

Om deze website te verbeteren wordt gebruik gemaakt van functionele en analytische cookies. Door verder te gaan op deze website ga je hiermee akkoord. Lees ons privacystatement.

Navigatie overslaan

ABB IRB 660

Als je op zoek bent naar een 4-assige robot met hoge snelheid en hoog laadvermogen die zelfs de meest uitdagende taken aankan, dan is de ABB IRB 660 de perfecte keuze. Dankzij het geavanceerde ontwerp en de precisietechniek kan de IRB 660 zelfs de meest complexe taken met gemak aan. Of je nu het productieproces wilt automatiseren of gewoon een betrouwbare en duurzame 4-assige robot voor het bedrijf nodig heeft, de ABB IRB 660 is de ideale oplossing.

ABB IRB 660 2

Sneller en robuuster

De ABB IRB 660 is een snelle, hoogbelaste 4-assige industriƫle robot die perfect is voor het automatiseren van uw productieprocessen. Dankzij zijn flexibele ontwerp kan de IRB 660 gebruikt worden voor een brede scala aan toepassingen. Met een laadvermogen van 250 kg is de IRB 660 de perfecte oplossing voor hoge precisie automatiseringsbehoeften

De ABB IRB 660 is ook zeer snel, met een cyclustijd van slechts 1 seconde. Dit maakt hem perfect voor toepassingen waar snelheid belangrijk is, zoals lassen of materiaalbehandeling. Bovendien is de IRB 660 zeer betrouwbaar en gebruiksvriendelijk, waardoor het de perfecte oplossing is voor uw industriƫle automatiseringsbehoeften.

De IRB 660 wordt geleverd met de IRC5-controller. Hiermee is de robot eenvoudig te programmeren, zodat deze naadloos aansluit op de gewenste productieprocessen.


ABB IRB 660 2

Een must voor verpakkingslijnen

De IRB 660 wordt in de praktijk vooral gebruikt voor de volgende werkzaamheden:

  • Palletiseren
  • Materiaalbehandeling

Specificaties van de IRB 660

De IRB 660 is verkrijgbaar in verschillende varianten. De specificaties kunnen daarom per variant verschillen.

  • Bereik: 3,15 meter
  • Hefcapaciteit: 180 tot 250 kg
  • Controller: IRC5-controller
  • Gewicht: 1650 kg
  • Montage: Vloer

Meer weten over de ABB IRB 660? Neem dan contact met ons op of bekijk de brochure.