Cookies

Om deze website te verbeteren wordt gebruik gemaakt van functionele en analytische cookies. Door verder te gaan op deze website ga je hiermee akkoord. Lees ons privacystatement.

Navigatie overslaan

Projecten

Een greep uit de diverse projecten die Bouwtechnics in 30 jaar heeft uitgevoerd.

BLK Bouw Technics 293

Edu-robotcel

In samenwerking met ABB heeft Bouwtechnics een Edu-robotcel ontworpen. Met de robotcel en de bijgeleverde programmeersoftware (RobotStudio) van ABB kunnen studenten ervaring opdoen met het programmeren van robots. In een offline omgeving kunnen studenten oefeningen voorbereiden en klaarzetten, die zij dan vervolgens online op de robotcel kunnen testen. De robotcel staat op zwenkwielen en past daardoor door elke standaard deur. Het enige dat nodig is, is een eenfasig 230V stopcontact. Daarna kan de student meteen van start!

Depal Heinz

Depalletiseren

Opdrachtgever Heinz zocht een depalletizer. Er was geen standaard oplossing mogelijk in verband met ruimte-eisen. Bouwtechnics heeft een custom made depalletizer ontworpen en geleverd.

Palletiser

Palletiseren

Voor diverse klanten heeft Bouwtechnics robot palletizers ontworpen met een 4-assige robot.

Verdeler

Verdeler

De afgelopen jaren heeft Bouwtechnics circa 15 verdelers geproduceerd en geleverd. Samen zijn deze machines goed voor het verdelen van een paar honderd miljoen producten. De laatste versies zijn geheel in clean design uitgevoerd.

Alle verdelers hebben de volgende kenmerken:

  • Servo-aangedreven
  • Capaciteit van 660 producten per minuut
  • Bandsnelheid van 50 m/min
  • Standaard afmetingen frame: L2700 B1300 H2200

Geïnteresseerd?

Laat het ons weten!