Cookies

Om deze website te verbeteren wordt gebruik gemaakt van functionele en analytische cookies. Door verder te gaan op deze website ga je hiermee akkoord. Lees ons privacystatement.

Navigatie overslaan

De EDU robot van Bouwtechnics

Wilt u studenten kennis laten maken met programmeren? Dan is de EDU robotcel van Bouwtechnics een goede keuze! Deze robotcel staat op zwenkwielen en past daardoor door elke standaard deur. Het enige wat nodig is, is een eenfasig 230V stopcontact. Daarna kan de student meteen beginnen met programmeren. Met de robotcel kan de student optimaal kennis maken met het programmeren van robots.

BLK Bouw Technics 293

Efficiƫnt leren

De voorbereidingen vinden, voor de student, vooral offline plaats. Hierdoor kan de robot erg efficiƫnt ingezet worden bij grotere groepen studenten. Als de student klaar is met programmeren, kan hij of zij de oefening online op de robotcel testen. Dit maakt het leerproces voor de student optimaal en geeft hem of haar een goed beeld van wat er mogelijk is met programmeren. Daarnaast is ook de moeilijkheidsgraad van elke oefening eenvoudig aan te passen. Hierdoor is de EDU robotcel geschikt voor zowel beginnende als gevorderde studenten.

Bouwtechnics heeft de EDU robotcel samengesteld in samenwerking met ABB. Dit betekent dat de kwaliteit van de robot en programmeersoftware (RobotStudio) optimaal is. De EDU robotcel is daarom ook een uitstekende keuze voor scholen die hun studenten willen laten leren programmeren met een hoogwaardige robot.

Veiligheid

Veiligheid is ontzettend belangrijk, vooral in het onderwijs. Daarom is de robot afgeschermd in een cel. Het is dus niet mogelijk voor de studenten om de robot aan te raken, terwijl de robot wel goed zichtbaar blijft. Dit komt door het gebruik van glazen panelen. Hierdoor is de EDU robotcel veilig en kan de student zich optimaal concentreren op het programmeren van de robot.

Ook de robot zelf heeft een aantal veiligheden ingebouwd, waardoor schade door programmeerfouten kan worden voorkomen. Hierdoor is de EDU robotcel niet alleen veilig, maar ook ontzettend duurzaam.

ABB IRB 1100 1

De IRB 1100 van ABB

De EDU robotcel is uitgerust met de IRB 1100 van ABB. De robot maakt gebruik van een OmniCore controller. Deze controller is speciaal ontwikkeld voor het programmeren van de EDU robotcel. De EDU robotcel is dus een uitstekende keuze voor scholen die hun studenten willen laten leren programmeren met een hoogwaardige robot.

De EDU robotcel van Bouwtechnics is een uitstekende keuze voor scholen die willen investeren in het programmeren van robots. De robot is hoogwaardig en de programmeersoftware is eenvoudig te gebruiken. Daarnaast is de EDU robotcel veilig en kan de student zich optimaal concentreren op het programmeren van de robot. Meer weten? Bekijk dan eens onze brochure van deze robotcel.

Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden of bekijk onze andere projecten.